♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥tirsdag 1. mars 2011

God morgen :-)

Skulle ønske jeg fikk en slik hver morgen,
en DEILIG café mocca (faktisk den beste jeg har smakt noensinne) fra "Café Norden" i nyyydelige København.

Var der i nydelig, men kaldt høstvær i oktober.
(Mocca'en var toppet med fløtekrem - jepp, KALORIER smaker utroooolig godt!!)
Anbefaler et besøk hos Café Norden dersom du er i København! 

Og nå har jeg hilst dere god morgen, mens jeg egentlig gjør helt andre ting enn å blogge :-) Nok et forhåndsinnstillt innlegg. Hehe....jeg går litt bananas når jeg lærer noe nytt.


Apropos - lære noe nytt. Det var jo det bloggingen starten med. For å lære hvordan jeg lager hjemmeside. Siden jeg leste interiørblogger opp og ned i mente, og ville ha min egen bloggrull med mine favoritter...ja da falt jeg for fristelsen til å prøve. Så blei det jo fryktelig spennende å lage innlegg, og vips så pusset jeg opp både her og der hehe.

Vel, nå vurderer jeg en liten (eller stor) pause.
Føler ikke jeg har så mye banebrytende å vise dere andre hehe.
Men plutselig faller jeg for fristelsen til å slenge inn et og annet innlegg allikevel, hvem vet..

Neste hobby-prosjekt er å lære photoshop :-) En gang jeg får tid -

Ellers kommer jeg nok til å bruke bloggrullen min til å oppdatere meg meg på alle de fine innleggene til  dere der ute!!


Ha en fin dag !!
6 kommentarer:

 1. Ja, det så ut som en god mocca, ja! :-)

  Og vi trenger da vitterlig ikke noe banebrytende innlegg, det har ihvertfall ikke jeg! :-) Vi har begynt moderniseringen av hjemmet vårt og har mange planer framover, men enn så lenge står det på stedet hvil. Men jeg er glad i å ta bilder og finner alltid et eller annet å blogge om alikevel, ispedd endel hverdagssysler. Så jeg vil ihvertfall gjerne besøke deg, banebrytende eller ei.

  Men innimellom trenger vi en pause fra ting, så kos deg, vi er her når du "kommer tilbake". :-)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Hei, har lagt meg som følger på denne fine bloggen din. Er selv fersk blogger, og har mye igjen å lære ang. "datatekniske ting" og fotografering. Liker godt innlegget ditt om "verdens minste kjøkken", og gleder meg til å lese mer her inne. Klem fra Mona

  SvarSlett
 3. Tusen takk for gode ord! :)

  Heldigvis slapp jeg unna fallet med noen fine blå "blomster" her og der på kroppen... og jeg tror soverommet ender med å bli fint, alt i alt. :) Biopeisen er kanskje litt "over the top", men jeg følte jeg fortjente litt "luksus". ;)

  Kos deg... og personlig synes jeg ikke man absolutt må ha noe spesielt å vise frem alltid. Men man skal heller ikke lage innlegg bare fordi man føler man må. Skal jo være en hyggelig hobby å blogge! :)

  Stor klem

  SvarSlett
 4. Mmmm...mocca♥
  Gleder meg allerede til å lage meg en i butikken imorgen!

  Durance produktene får du bl.a kjøpt i min gårdsbutikk! Psst! Åpner nettbutikk innen en uke, så mulighet for å kjøpe de der♥
  Elsker duftlysene, såpene, skyllemiddelet. Ja, alt♥
  Bare å følge med på bloggen min.

  Klem fra Margit

  SvarSlett
 5. Takk for veldig hyggelig kommentar! Og godt å høre at det iallefall er en som deler mine tanker litt. Jeg var egentlig ganske fornøyd da jeg rundet 30 følgere jeg. Da visste jeg hvem de fleste var og rakk alltid å kommentere tilbake.
  Nå risikerer jeg å gå inn på bloggen kl 0800 om morgenen og det er 4 på "besøk", selv om jeg ikke la inn "invitasjon" (innlegg) dagen i forveien... og knapt er våken. ;)
  Så bloggen lever på en måte litt sitt eget liv nå, og er blitt større enn meg.

  Men jeg koser meg jo med oppussing, det å skrive innleggene og det å lese kommentarene, så jeg tror jeg bare må slutte å tenke over hvor mange som leser. IKKE tenke slik jeg tenderer til nå, at når 300 er innom og bare 10 kommenterer, at 290 da ikke likte innlegget. 300 kommentarer hadde jo uansett blitt i meste laget! ;)

  Jeg tror inngangspartiet blir riktig så koselig når jeg får ny sten lagt, og "vevd" det sammen med resten av oppgangen og hagen. Gleder meg til å ta fatt igjen! Til vår! :)

  Klem

  SvarSlett
 6. God morgen:)
  Naaaam♥ Den såg kjempe god ut ja:)

  Takk for slike fine ord frå deg♥
  Muffinsformene er kjøpt hos Christiania Glassmagasin.Det er vel eit år sidan.

  Ønskar deg ei god (eventuell) bloggpause.
  Ser fram til du er tilbake att:)

  Klem frå Astrid

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails