♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥torsdag 7. oktober 2010

Gjenbruk


Etter:                                                     Før:
Denne ble min til den nette sum av 60,-kr. Den ropte til meg fra hyllen i gjenbruksbutikken. Jeg var overlykkelig. Den skulle gli rett inn i mitt snart nymalte hvite soverom, sammen med drivved-stæsj o.l.
Men i går kveld ble planene for rommet endret.....etter at jeg fikk en innskytelse.  Fra hvitt, metall og drivved, til lun høststemning med litt gjenbruk.
 (fortsettelse kommer).

Til poenget: nå har jeg en stoooor 6-armet lysestake som ikke finner sin plass i huset. Syns zink passer best inn sammen med hvitt....men alle "Hvite" plassene er opptatt hehe. ja ja...den finner seg vel til rette etterhvert ;-)Nå skal en stooor kopp kakao nytes, før jeg inntar horisontalen!
Visste dere forresten at mørk sjokolade har masse antioksidanter, er kolestrolsenkende og at det kan bidra til å forhindre åreforkalkning??? Juhuuuuu...det med åreforkalkning visste jeg ikke. Har selv et snev av light-varianten....så tror jeg må sørge for å få i meg rikelige mengder...for å være på den sikre side ;-)

Natta'

2 kommentarer:

 1. Nydelig! Du får gjøre som meg, opprette et "overskuddsskap". Der har jeg fine ting som akkurat nå ikke har noen plass, men som jeg tenker jeg senere vil ta i bruk. Og jammen kommer det til nytte også, når jeg trenger litt forandring. :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Oj, oj, den ble kjempefin! :o) Er det spray du har brukt? Jeg har noen messinglysestaker jeg hadde tenkt til å spraye matt sorte, men nå lurer jeg på om jeg skal prøve å få den noe mer i nærheten av din. Tar gjerne i mot tips! :o)

  Ha en fin fredag, og god helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails