♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥torsdag 30. desember 2010

Året som gikk Del 1

2. juni laget jeg mitt første blogginnlegg, etter å ha lest andre blogger en stund. Var så greit å få en egen identitet å kunne kommunisere med alle de kreative sjelen der ute med :-) Andre som deler samme interresser som meg selv. Andre som også trives med å rømme inni en idyllisk og ryddig blogg-verden  innimellom hehe:-)


Noen av mine prosjekter siden da:
Elsker å gi nytt liv til gamle møbler!!!!

Nok et prosjekt var (gal-)skapet (det var litt arbeid å ta fatt på...):


Via andre blogger, har jeg lært å lage oppslagstavle av hønsenetting...som er siste skrik :-)
Så hva passet da vel bedre å ofre enn dette bildet (har aldri likt dette bildet egentlig). Spraylakk ble kjøpt inn på Europris, og jeg gikk igangZinkspray har også blitt investert (til litt over hundrelappen på Europris), og ikke rent lite har fått nytt liv.
Dette året har vi også fått gjenbruksbutikk i nærområdet, og jeg er flittig innom for å kjøpe gamle skatter som andre er blitt lei av (og levere gamle skatter JEG er blitt lei av :-)
Før:                                                      Etter:

Før:                                                     Etter:

..Og marengs på glass.....DET måtte en ha dette året. Men hos meg, så forble den riktignok ikke så lenge til pynt. Jeg elsker marengs...og nå er jeg voksen, kan kjøpe for mine egne penger.....og spise så mye jeg vil - selv om det ikke er bursdag engang JOHOOOO :-) Men etterhvert ble det slutt  på  marengs-innkjøp....spiste meg så lei hele marengsen, at jeg  ikke lenger orker ha den til pynt engang haha.


Pynt som barna har lagd, er noe av det vakreste!!!

..Og jeg har dandert, og tatt bilder av bursdagskaker og smoothie-is-prosjekter....ekstra dandert kun til ære for bloggen - hobby eller galskap...jeg undres???


Så var det koppene da.....Jeg elsker de nye koppene mine!!! Har forstått at dette med dilla på kopper er noe som kommer med blogge-interressen...eller interressen påvirker oss til denne galskapen..??? Vel, jeg bestemte meg tidlig for å IKKE herme. Denne dama skulle IKKE kjøpe Greengate  som mange andre. Nei, DENNE dama skulle ikke bli påvirket...og ta etter. Men så oppdaget jeg noen kopper på en blogg....som jeg bare MÅTTE ha...selv om de kostet dobbelt så mye som Greengate (fant jeg ut i ettertid) :-(  (bilde av alle seks, i ulike farger og varianter, har jeg faktisk GLEMT å legge ut haha... kommer senere).
 Håper jeg ikke går fort lei av dem hehe...

Kos og shopping blir det jo også....og bloggen skal fores til randen av alt som er fint / nytt / kos........åååhhhh..kjenner at jeg lengter etter å gå barbeint i gresset igjen!!
SOMMER


Da var dagens lille "flukt" unnagjordt,  og nå skal siste delen av julen nytes....

♥    Ha en flott lille-nyttårsaften der ute   


4 kommentarer:

 1. Så mange fiiine bilder fra bloggeåret ditt!!:o) Jeg gleder meg til å følge deg i det nye!

  Ønsker deg et riktig godt nytt år!!
  ..og nyt de siste juledagene:o)

  Klem fra Silje

  SvarSlett
 2. Koselige tilbakeblikk,så mye fint du lager.
  Gleder meg til å følge deg videre.
  Godt nyttår!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. Så koselig å kikke tilbake på innleggene dine:)
  Ha en riktig fin kveld og et riktig godt nytt år:)
  Gleder meg til å lese flere innlegg fra deg i året som kommer.
  Klem

  SvarSlett
 4. Så flott eit mimreinnlegg frå den fine bloggen din!:) Gleder meg til å følge deg neste år og!
  Godt nyttår!
  Klem:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails