♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥fredag 30. juli 2010

Award og ny utfordring


Har vært så heldig å få ny award, av "Jijji" denne gang. Tusen takk snille deg :-) Oppfordrer dere til å ta en tur innom bloggen hennes!

Med en slik award følger det gjerne med en utfordring også.
Syns det har vært så hyggelig å lese mere om dere andre blogg-venner her inne, så da er det vel på tide at også jeg gir litt av meg selv til kjenne...

Jeg skal skrive 7 ting om meg selv, og legge ved et bilde av meg selv (hjeelp...jeg er jo alltid (nesten) bak kamera, og ikke foran)

Vel, da prøver jeg:

1 ) Er ærlig, og til å stole på.

2) Er ikke spesielt spontan. Trives best med å ha full kontroll, og godt planlagt timeplan.

    Men:
3) Elsker allikevel spenning, tivoli og fart (selv om dette virker som en selvmotsigelse etter forrige innlegg)

4) Drømte om å bli astronaut - eller i det minste flyger - da jeg vokste opp. Leste mange bøker om romfart og stjernehimmelen da jeg var rundt 10 år gammel. Blei litt mer realistisk etter hvert…men kjenner innimellom at det hadde vært supert å, i det minste, hatt hellikoptersertifikat hehe. Alt koker nok ned i et tandem-hopp i paraglider en eller annen gang (som dog er mere realistisk  )

5) Liker å være selvstendig, å klare ting på egenhånd.

6) Er førskolelærer, astronaut-planene til tross hihi, og jobber som pedagogisk leder. En spennende, og ikke minst svært viktig jobb, som jeg trives med. Skal skifte arbeidsplass om en uke. Gru-gleder meg. Har trivdes på min gamle arbeidsplass, men skifter pga jobbtilbud nærmere hjemstedet.

7) Er akkurat nå litt i tenkeboksen ang. bloggen. Kjenner janteloven presser seg på. Hvorfor legger jeg ut bilder fra mine ting, hva jeg gjør, og mitt liv. Jeg har fundert litt på hva som driver meg til denne bloggingen. Grunnen til at jeg startet med blogging var for å lære mer om data/hjemmeside/design. Så ble jeg jo litt bitt av basillen da. Er så spennende å komme i kontakt med andre med like interesser, og å kunne utveksle erfaringer.

Etter å ha lest andre interiørblogger en periode hadde jeg også lyst å ha et forum der jeg kunne diskutere med andre, og ikke minst ha en bloggrull eller feeder med favorittbloggene mine, slik at jeg kunne se hver gang de kom med nye innlegg….. Kommer nok til å fortsette bloggingen.

Det finnes så mange utrolig flotte og inspirerende blogger der ute!! Oppfordrer alle som er innom her til å ta en titt i blogg-rullen min - her er mange flotte blogger som jeg setter stor pris på å lese!!!
Skulle gjerne gitt denne awarden videre til en haug andre blogger!! Men sender istedet utfordringen videre til de som er innom bloggen min, og har lyst på denne utfordringen selv ;-)
Stor klem!!!


...så var det bilde da..huff. Jeg er jo stort sett bak kamera. Har sømfart harddisken etter et bilde. Fant mange bilder....der jeg gaper, gjør grimasjer, ser trøtt ut/sur ut/rar ut..tar meg elendig ut osv hehe. Fant etterhvert 3 mulige, og av de plukket jeg ut dette, ...bak kamera som vanlig hehe.

Ha en flott helg allesammen !!

1 kommentar:

  1. Så moro å bli litt bedre "kjent" med deg:) Fint bilde av deg også. Du virker som en bra dame. Vi har også en del ting til felles; som ærlig, spenning og selvstendig.
    Når du kommer ut av tenkeboksen håper jeg konklusjonen er at du fortsatt vil blogge. Du har en koselig blogg med fine bilder som jeg setter pris på og gjerne vil fortsette å følge.

    God helg til deg!

    Klem fra Jijji

    SvarSlett

Related Posts with Thumbnails