♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥mandag 20. september 2010

Omsider

.. nytt innlegg fra denne kanten


Back in business hehe. Det ble visst en laaaaang bloggpause fra denne kanten. Ny jobb, mye nytt å sette seg inni, hus, barn og syk minstemann innimellom har krevd sitt i det siste. Så da blei bloggingen satt litt til side.

Men har ikke glemt dere andre bloggere. Er fortsatt inne å leser nye innlegg innimellom, selv om jeg ikke logger inn og legger igjen kommentar hos dere.

Ellers...som dere ser, er jeg litt fan av wallstickers for tiden. Nå er det lillebror som har fått stickers på sengen sin.

Han trives i barnehagen, og vokser og utvikler seg masse om dagen.

Nå er det planlegging av soveroms-oppussing (på mini-budsjett !!) som står på planen. Mannen og tre eldstebarna skal mest trolig på langhelg-tur om noen uker, og da blir det jo mange ledige soverom i huset som jeg kan flytte inn på for en langhelg :-) mannen HATER forøvrig maling, malingslukt, oppussing o.l. Tror han nesten blir dårlig bare han ser en malerkost hihi.  Egentlig spøkte jeg da jeg foreslo at han kanskje kom hjem til nytt soverom...men fikk uventet samtykke. "Bare det er ferdig når jeg kommer hjem".  Ehh...vi deler ikke samme interresse når det gjelder hus, interiør og oppussing (noe det har vært mye av siste åra). Han liker fortsatt godt grønt han......sover gjerne på et gult soverom også han :-) Hihi....
men nå skal gult med blå dekor-bård bli....hvitt kanskje....eller lyst grått?? hmmmm...tenke tenke....trenger tips og linker
Jeg er ikke så flink til å komme på hvordan jeg kan fargesette og style et rom selv. Har bloggen mye for å hente tips og råd fra andre med samme interresse :-)  Er av typen som må se det andre steder for å få ideer om hvor jeg kan gjøre det.

Ha en flott ny uke alle dere der ute :-)

5 kommentarer:

 1. Tusen takk for kjempe koslig kommentar på bloggen min!:o) Og så glad jeg ble for å oppdage den FLOTTE bloggen din!!:o) Nydelige lyse bilder, av nydelige ting! Akkurat som jeg liker!:o) Legger deg til i bloggrollen min med en gang!:o)

  Ha en fin tirsdagskveld!:o)

  Klem fra Silje

  SvarSlett
 2. Så flott det vart med stickers på senga:) Eg og elsker slike:)
  Ikkje rart det blir bloggepause når det er mykje anna i kvardagen..ikkje lenge til eg skal begynne i ny jobb. Spent på korleis det blir..
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. WOW!Fin blogg du har:) Får ikke lagt meg som følger..men skal gjøre det når disse teite innstillingene her er fikset;)

  Ha en fin kveld:)
  Klemmer

  SvarSlett
 4. Hei!
  Høyres ut som ein god plan! Fargen på kaosrommet er Kritt og eg ikkje tek heilt feil. Ein veldig lys grå farge. Ellers har eg vald Letthet til det resterandes kvite i huset. I 2 etage var platene ferdigmala og kom i fargen magnolia...den likar eg ikkje og skal male heile etagen omatt i løpet av året :)

  Britt

  SvarSlett
 5. Hei hei ♥

  Så kjempeflott blogg , og stilig namn på den ;))) Nydelig header har du oxså , lekkert med stickers på sengen da ♥

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails