♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥torsdag 27. januar 2011

Gal eller genial?


Må bare vise frem det siste innen "lister" i hjemmet.
Vi har prøvd mange ordninger for ukelønn i hjemmet. Ingen har tidligere fungert, men det gjør denne! Og mor er fornøyd. Hver kveld blir dagens gjøremål sjekket. Det blir krysset...og iblandt ikke. Ikke kryss = trekk. Heldigvis vanker det ofte noen "bonus-oppgaver" mot slutten av uka, dersom en trenger å hente inn litt ekstra. Sykelønn har de nå også lært hva er for noe :-) Jepp, her kjører vi linja fullt ut hehe. Prinsessa var fornøyd over å hanke inn "full pott" etter en ukes sykeleie.

Og nå kommer en bekjennelse: Jeg lider nemelig av en trang til å lage lister over svært mye. Dette kan f.eks. være: liste over utbedringer innen hus og interiør det neste halve året.....eller forresten - jeg hadde gladelig listet opp alle mine planer de neste 3-4 årene haha. Mannen liker ikke disse listene, og jeg har erfart at dette er noe jeg holder for meg selv hihi.


En av mine siste (geniale ifølge meg selv) lister omhandler ENØK i hjemmet. Jepp, her skal man bli bevisst sitt forbruk! Tenåringen protesterte høylydt (faktisk) på at det nå kun er lov i dusje EN gang pr. døgn . Månedsforbruk blir skrevet ned, og vi har et mål mot neste måned (vi er energi-sløsere av værste sort).


Har kommet frem til at min liste-mani kommer av en trang til å få orden i mitt univers. Blir det kaos, ja da blir det lister haha! Godt å få "ryddet" det ned.


Hvordan er det med deg? Holder du deg til handle-liste...eller er du like liste-freak som meg???
(Blir faktisk veldig glad for svar på dette :-) )3 kommentarer:

 1. Alle genier er mer eller mindre gale (og det er et kompliment, bare i tilfelle du ikke skjønte det). :o) Jeg planlegger ukens gjøremål og bruker handlelister, og det er vel det jeg fører lister over. Men jeg ser fordelen med å kunne ha flere lister, så stå på! :-D

  God helg!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 2. Hei ☺
  Tusen takk for superhyggelig hilsen inne hos meg!
  Og jeg er også et listemenneske. Lager lister over både det ene og det andre! hehe ☺

  Så hyggelig at du likte veggen i stua vår. Den er panelet og beiset med interiørbeis i en farge ala drivved. Kjempefin syns vi selv såklart ☺

  Ha en flott helg
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 3. Hei!
  Takk for kommentar i bloggen min her om dagen! Jeg har ikke vært her hos deg før og det er alltid kjekt å oppdage nye fine blogger!

  Jeg er ikke så glad i lister, men noen har man jo alltids! Jeg bruker stort sett ukesmeny, handlelister og to do liste!

  Håper du får en fin helg,
  hilsen Ingvild

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails