♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥lørdag 1. januar 2011

Trenden 2011

Blir spennende å se hva trender som kommer innen bolig og interiør i 2011.
I følge Bolig pluss, skal det naturlige og gjenbruk være ting som følger oss videre inn i dette året.


Bildene er hentet fra det danske Boligmagasinet

Jeg tror at naturfarger, og naturmaterialer blir sentralt i dette året også. Kanskje med litt innslag av flaskegnt. Selv har jeg begyndt å få sansen for brunfarger på veggene. Badet på siste bildet er bare helt nydelig, lunt og stemningsfullt!!!!


Ha en fin 1. nyttårsdag !!


9 kommentarer:

 1. Flotte inspirasjonsbilder du viser!! Og nydelig kavalkade fra hjemmet ditt!
  Godt nyttår til deg og dine
  klem Tove

  SvarSlett
 2. Lekre bilder. Jeg kommer til å fortsette å like farger og interiør som bilde to og fire, jeg, så kan trenden bli som den blir. :o) Men flaskegrønt er en fin farge!

  Nyt årets første dag!
  Klem Jenny

  SvarSlett
 3. Kjempeflotte bilder her, ja. Godt nyttår, og tusen takk for koselig kommentar hos meg. Skal legge ut bilder fra resten av badet i løpet av kort tid.

  Klem Marit :)

  SvarSlett
 4. Flaskegrøn er flott den :) Ynskjer deg og dine eit herleg nytt år!
  Klem!

  SvarSlett
 5. Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min:)
  Herlige bilder... Alltid spennende å se hvilke trender som kommer. Jeg har også troa på natur inn i interiøret.
  Ønsker deg et godt nytt år og gleder meg til å følge deg videre i 2011!

  Klem fra Jijji

  SvarSlett
 6. åja, badet der var bare helt fantasisk, fint med rustikt og naturlig syne sjeg, med en miks av det romantiske. ønsker deg et riktig godt nyttår og takk for det gamle. klem Monica

  SvarSlett
 7. Godt nyttår og tusen takk for koselig kommentar inne hos meg!
  Koselig blogg du har. Masse fine bilder her!
  Klem

  SvarSlett
 8. Tusen takk for veldig hyggelig kommentar! Den varmet!

  Guts og pågangsmot er ikke så vanskelig synes jeg, innenfor gitte, trygge rammer. ;) Det er å gå utenfor disse rammene som er skummelt! Spesielt når jeg vet jeg ikke kan hente støtte hos familien, men vil volde dem bekymring. Min kjære kjære snusfornuftige familie, som fikk dette kreative "hittebarnet". Min stakkars far, som nesten rev av seg det lille han har igjen av hår da datteren trosset alle gode råd og kjøpte nok et oppussingsprosjekt, tiltross for at hun er alene med barn. Nå har han akkurat rukket å trekke pusten og tenke at "Ja ja, det gikk jo bra!"... og så vil tøttemor ta et nytt jumbosprang. Hehe
  Så ja, jeg trenger litt EKSTRA mot nå for å våge og hoppe og stå imot stormen av bekymring som vil komme! ;) Men den som ikke våger vinner ikke!

  Ønsker deg og dine alt godt for det nye året! Måtte dine drømmer bli virkelighet og smil og latter prege 2011! Stor klem

  SvarSlett
 9. Jeg glemte å skrive hva jeg mener om trenden fremover. :)

  Jeg tror det blir mye av det samme som har vært, men med litt mer innslag av farger. En del begynner bli lei av hvitt nå. Og så tror jeg vi vil angre litt på at vi spraymalte alle messing, for messing tror jeg blir in fremover. :)

  Selv har jeg aldri brydd meg stort om hvilke farger som er in, men jeg også begynner å bli lei hvitt, som jeg malte hele huset i mest fordi det var raskt og praktisk... så kunne jeg tenke meg om siden. Jeg begynner også bli litt lei kalde farger og sølv, så mitt nye soverom vil bli pusset opp i gyldne toner, som en motvekt. Om det vil følge trenden som kommer eller gå mot den... akkurat det blåser jeg i! ;)

  Ta ta

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails