♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥søndag 20. juni 2010

Badet

Etter å ha gått endel runder med meg selv, har jeg tatt motet til meg og legger ut litt bilder fra huset mitt. Dere andre her inne i blogglandia legger ofte ut vakre bilder fra hjemmene deres, der både bildene og rommene dere har fotografert er helt fabelaktige. Tror ikke at jeg har det noe spesielt bedre enn de fleste....og med 4 barn flyter det ofte overalt. Men nå har jeg striglet badet, fiffet det litt opp og tatt motet til meg. Dette er siste rommet som har blitt pusset opp (i høst). Allerede nå er det mye jeg ville gjordt annerledes, men det hele ble planlagt og utført i full fart....
Blir kjempeglad for innspill og tips om hvordan dere ville "fiffet" rommet, og evt. hva som kunne vært fint å pynte med.


                                                                                                                      

5 kommentarer:

 1. Hei. Syns badet ditt er flott. Etter min smak,for å si det sånn, så hadde jeg brukt sarte farger på tilbehøret,hvit wallsticker på speil f.eks "Mademoiselle" den hadde blitt skjønn siden stilen på badet ditt er litt fransk.:)Klems.

  SvarSlett
 2. Hei ♥

  WOW!!!! Berre lekkert det badet der kan man si!!! Enkelt og flott pynta!!! Herlig ♥

  Takk for gode ord.....kjempekoselig ♥

  Ønsker dej en herlig uke :))

  Klem klem :)

  SvarSlett
 3. Eg syns badet ditt var heilt herleg!:) Også det deilege badekaret då!!:) Vårt er lite..
  Eg trur ikkje du skal bekymre deg for å legge ut bilder frå heimen din! Begynnelsen var jo kjempefin!:) Og eg trur ikkje at nokon her i Bloggland har det så strigla alltid som det ser ut på bildene. Det stemmer hvertfall ikkje her i huset;)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Tusen takk for kjekk kommentar :)
  Nydeleg blogg DU har :)

  Klem!

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails