♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥mandag 28. juni 2010

Endelig!!
Endelig litt fint utevær!!!! I dag har vi kunnet gå ute i T-skjorte...og slike dager har det ikke vært flust av akkurat. Har vært på fotosafari rundt på tunet. Hehe....jeg tror ikke at dere ikke vet hva f.eks løvetann er...men syns bare at skriften tok seg ut på bildet. Nå begyndte det riktignok å regne  - typisk :-(  Har gitt opp å ha uteputer på stolene.  Men temperaturen er iallefall OK.

Ellers så er nok ikke betongtrappa vår noe vakkert syn. Dette er vel både jeg og mannen enige i...kanskje den blir flislagt ...en gang :-)

 "Velkommen" på ytterdøra må jeg tilstå at er manipulert på. Jeg ville bare prøve hvordan det såg ut....og syns det såg bra ut, så da fikk det bli på bildet (mot at jeg tilstår jukset hehe) :-) Tror kanskje jeg bestiller en slik....eller en "velkommen tilbake" på innsida....får se.

                                                                                                                                    

4 kommentarer:

 1. Så lekre bilder. :)Her var det sol og stille en stund men så blåste det plutselig opp,bladene flakser i luften. Lurer på om det er høsten som har meldt sin ankomst ?? :)Klem.

  SvarSlett
 2. Så fine bilder!!:) Her har det vore surt og kaldt heile helga...men vi får vere optimistiske å tru han kjem denna sommeren;)
  Ha ein fin dag!
  Klem:)

  SvarSlett
 3. mange fine bilder, og det er jo så deilig de dagene det er godt og varmt. Synd været skifter så fort...
  Så fint det var med den velkommen skriften på ytterdøra, selv om det er manipulert, jeg trodde med en gang du hadde det slik jeg:)

  SvarSlett
 4. Herlige bilder! Vi har også helt ustabilt somemrvær så langt, håper det kommer seg!:) Ha fine dager! Klem Heidi

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails