♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥torsdag 24. juni 2010

(Gal-)skapet :-)


Mitt neste prosjekt. Dvs. - godt i gang. Men dette tok litt lengre tid enn planlagt. Har vasket, tatt ut hyller, skuffer og skapdører og smurt alt med ett strøk "antiparasitt" mot mått. Skroget har nå fått sitt tredje strøk, da dette ikke kan fryses. Det som kan fryses går i fryseren etter at det er pusset opp og har vært en liten stund (1 uke?) i romtemperatur (hvis ikke overlever kanskje eventuell mått, som ikke "antiparasitten" tar knekken på). Tar ingen unødige sjanser :-)
Ellers har min kjære mann slått ut fyllingene i dørene (her var det sett inn sponplater....usikker på hva som var opprinnelig). Skal sette inn klart glass der fyllingene var, og skapet skal ellers bli hvitt :-) De andre møblene jeg har pusset opp er litt mørkere brune (slik de opprinnelig var) enn dette skapet, men denne gangen trosser jeg mine tidligere prinsipper og maler hvitt :-) Det er også enklere og raskere enn å pusse ned, for så å beise.

Ellers fant jeg også en annen liten ting, som har fått komme "inni varmen" hehe. Nå har jeg faktisk så godt som tømt kjelleren i "gamlehuset" for gamle skatter.

Denne blir også hvit, med "slitt look" (mest trolig....selv om den har sin sjarm slik den er nå..)


                                                                                                         

4 kommentarer:

 1. Hei!

  Ein herleg blogg du har og eit nydeleg skåp du har fått deg. Skåpet tåler lett å verte kvitt men den siste saken, den rosemalte vil du ødeleggje heilt om du malar den. Vert kanskje shabby chic..men ikkje orginalt og norsk. Eg håpar du sparer den :)

  Klem!

  SvarSlett
 2. ok. Kan være at eg sparer den siste allikevel... :-)

  SvarSlett
 3. Eg hadde kjørt på med kvitmåling på begge to. Men det er meg då..sålenge den passa inn hos deg slik den er, er den jo verdt å beholde slik:)
  Skapet har eg tru på blir heilt nydeleg!! Er så kjekt å finne skatter på loft og i kjeller;)
  Ha ein fin fredag!
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Nydelig skap Elin - gleder meg til å se når du er ferdig:-)
  Tusen takk for koselig hilsen , og en riktig god helg til deg og dine!
  Klem, Hege.

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails