♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥fredag 25. juni 2010

YttergangTenkte jeg måtte lage et innlegg om disse gamle skattene. De er nok kanskje ikke verdt så mange kronene, men for meg er de svært verdifulle. Er ingen hemmelighet at jeg liker best gamle møbler og interiør med en historie og sjel. Disse er utskjært av pappa's gamleonkel, og har fulgt tunet her. De kommer nok aldri til å bli malt hvite - av meg iallefall. Motene kommer og går...disse skal få bli i sin originale stand (selv om jeg - påvirket av alle de flotte bloggene jeg leser hehe - elsker hvitt for tiden ).

Lysestaken var arvegods som min mann hadde med på flyttelasset, da vi flyttet sammen

Må nytte anledningen til å skryte av min driftige  ♥ mormor ♥ også !!! Hun vevde to gulvtepper til meg, da jeg flyttet for meg selv. Disse har fulgt med overalt der vi har bodd, og teppet på bildet er ett av dem!!Nå er det heeeelg :-) Tid for å kose seg litt ekstra (som om ikke jeg koser meg heeeeele uka lang hehe :-) ).
Jeg er ingen kaffikjerring, men fikk smaken på iskaffe da jeg var i Kroatia for noen uker siden (rett før jeg startet bloggen faktisk). Kroatia har verdens beste melk (men den smaker ikke som norsk melk..). Isen var også helt fortreffelig!!! Kanskje derfor iskaffen var så god der.

Slik lager jeg iskaffe:
spruter sjokoladesaus inni glasset, rundt, i et mønster (for å dekorere litt, og for smaken).
Ca to kuler vaniljeis (diplom royal vanilje...mmm..favoritt)
Varm kaffe (gjerne espresso om du har, men vanlig er helt ok)
Slår kaffen over isen :-) Kaffen blir fort kald, isen blir mere rennende...mmmmm

Jeg drikker forresten helst koffeinfri kaffe på kvelden, dersom jeg vil ha et håp om noen timer med søvn. Tror jeg er hyperømfintlig for koffein hehe.

♥ ♥ ♥  Ha en flott fredagskveld !!! 
 

3 kommentarer:

 1. Koselig gang dere har!!! Iskaffen må prøves...
  Ble helt forelsket i den lyseblå stolen du viser under her, utrolig fin!!!! Spennende prosjekt med det gamle sakpet, kommer nok til å bli fantastisk flott!!
  Ha ei god helg!!
  Klem Annette

  SvarSlett
 2. Så fin gang! Og så herlege møbler med historie og sjel! Enig med deg at dei ikkje kan målast:) Flott teppe og:)
  Og den iskaffien vil eg prøve. Hadde eg hatt is, hadde eg drokke den no;) Nam!
  Ha ein fin kveld!
  Klem:)

  SvarSlett

Related Posts with Thumbnails