♥ ♥ ♥ Velkommen ♥ ♥ ♥



onsdag 30. juni 2010

Litt nytt i hjemmet



Fant denne supre kurven på kid interiør (179,-). den rommer ganske mye!! Fåreløpig er den flott som oppbevaring til lillebror sine leker - som sårt trengte større kasse.


Røska med meg denne potteskjuleren med innerpotte i zink også. Nedsett 30%, så tror jeg gav rundt 40,- for den (kid interiør). Har ikke fått skikkelig plante i den ennå....kanskje en blå hortensia, som er min favoritt om dagen :-)



Lykt fra princess (som har 40% på hele butikken nå - juhuuu!!). Syns 199,- var ok pris for en så stor og solid lykt i utgangspunktet, og når jeg fikk den rabattert for 119,- , bare måtte jeg ha den!
Den er nesten 40 cm høy.



Batteridreven lyskjede fikk også bli med hjem (litt dyr...ikke fullt så godt kjøp (?) hihi (299,-) på lokal interiørbutikk). Er spent på hvor lenge batteriene varer, men de skulle vare ganske lenge (led-pærer bruker lite strøm :-) ) Kommer sikkert til å bruke lyskjeden til mange ting, men sysn den var litt kjekk til zink-huset :-)


Så har jeg et før-/etter-prosjekt . Gikk etpar runder med meg selv ..men den ble hviiiiit. Prøvde å gi den et slitt look (kalles dette shabby chic??). Tenkte som så: Kan beholde den original....og stue den bort, eller male den og bruke den :-) Tror Astrid - pappas gamletante som  malte den først - ville blitt glad for at jeg gav den nytt liv og vil bruke den. Jeg vil bli glad dersom noen vil ta et av mine prosjekter om nesten hundre år og bruke de med glede...selv om kanskje de maler det mørk-rosa med oransje striper :-)


 Forslag til tekst på denne????


Så til slutt et lite bilde av minstemann i ville vinkel-huset :-) som elsker å bade ♥
Om 12 dager fyller han 1 år *sukk*. To dager etter fyller nest-yngstemann, og barneflokkens eneste prinsesse, sju :-)

♥           ♥
♥ ♥ ♥      ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
♥ ♥ ♥

Det kan se ut til at jeg blir uten internett-tilkobling i halvannen uke. Så dersom det skulle bli stilt fra denne kanten en liten stund, så er det ikke fordi jeg er gått lei :-)

Stor klem

                                                                                                                  

mandag 28. juni 2010

Endelig!!








Endelig litt fint utevær!!!! I dag har vi kunnet gå ute i T-skjorte...og slike dager har det ikke vært flust av akkurat. Har vært på fotosafari rundt på tunet. Hehe....jeg tror ikke at dere ikke vet hva f.eks løvetann er...men syns bare at skriften tok seg ut på bildet. Nå begyndte det riktignok å regne  - typisk :-(  Har gitt opp å ha uteputer på stolene.  Men temperaturen er iallefall OK.

Ellers så er nok ikke betongtrappa vår noe vakkert syn. Dette er vel både jeg og mannen enige i...kanskje den blir flislagt ...en gang :-)

 "Velkommen" på ytterdøra må jeg tilstå at er manipulert på. Jeg ville bare prøve hvordan det såg ut....og syns det såg bra ut, så da fikk det bli på bildet (mot at jeg tilstår jukset hehe) :-) Tror kanskje jeg bestiller en slik....eller en "velkommen tilbake" på innsida....får se.

                                                                                                                                    

søndag 27. juni 2010

Award og utfordring


Fikk denne av Bjørg , med den flotte og inspirerende bloggen "Huset ved fjorden" :-)
Gleder meg til kvart nytt innlegg  på den bloggen:-)

Med awarden følger det ei utfordring. Jeg skal skrive sju ønsker.....

1. Ei god og lykkelig fremtid for alle barna mine - som er mitt viktigste prosjekt :-) :-)

2. Jeg har også ønske om bedre tid til alle mine hundre andre prosjekter.....som jeg vil sette ut i livet.

3. Ønsker å bli en reser på symaskin ! (dere som kjenner meg: ja, dere leste riktig hehe)

4. Vi har mye hage å holde i orden....og luking er ikke min favoritthobby....iallefall ikke når det gror til igjen ganske fort - så en fast ansatt GARTNER - dèt ønsker jeg meg!!!!

5. Lyse gulv i hele huset!!! Vi  gikk for "valnøtt" i gangene og kjøkkenet, og syns det var såååå vakkert....da...angrer bittert nå når jeg ser hvor "lett" det er med lyse gulv.

6. Ok .. kan vel være så freidig å si at jeg ønsker meg flere tekopper i "Bastion collection".....syns de er helt nydelige!!

7. Windows 7 på data'en istedet for vista !!!!

Oj.....gikk lettere enn jeg trodde dette hihi...

-Er litt fersk i gamet ennå, men har forstått det slik at det er ok å gi slike awarder videre. Da er det tre blogger jeg ønsker å gi awarden videre til. Dette er blogger som jeg finner stor glede og inspirasjon i:


og sist men ikke minst:

lørdag 26. juni 2010

Lørdagskos

Lørdagskveld i huset. Slik har vi det hver lørdagskveld - not. En vanlig lørdagskveld her i huset består i kveldsmat, full fart på to midterste-barna (7 om to uker og 9 år). Når de endelig har falt til ro....ca 21:30 er det å dunke litt i stuegulvet vårt - som er taket til storebror på snart 15 - for å signalisere at musikken kan dempes en smule hehe. og en eller annen gang før dette har også lillebror (på snart 1) badet, spist og lagt seg.  Men i kveld er 3 av barna på hyttetur med mommo og moff....så da er vi nesten hjemme alene !!!! Utrolig stilt i huset. Vi har nyttet anledningen til å kose oss med en god middag, laget av min mann som er en gud på kjøkkenet!!!! Det startet for noen år tilbake med øl og kamferdrops i sausen (helt sant !!!) Da smakte det ikke fullt så godt hihi...men han har virkelig hatt fremgang!! mmmm...entrecote med bakt potet, kryddersmør og stekt løk/sopp smakte som vanlig fortreffelig!!!

Ellers har jeg jobbet litt med (gal-)skapet :-) hehe..klarer ikke dy meg. Men tror allikevel det blir fint til slutt......
..og ja....det som står nede ved skapet...det er den rosemalte lille saken som er blitt hvit - tro meg...den såg mye verre ut i virkeligheten enn glansbildet jeg viste av den forleden. Skal kanskje vise dere på før/etter senere..





Ellers har jeg fylt opp "pikekyss-krukken" til helgen (ja - de er gode......og ja - jeg har blitt hekta etter å ha sett utallige bilder av dem her inne i blogglandia :-) :-)  ) Så hermegåsa tar etter :-)



Ha en sprudlende lørdagskveld!! - med eller uten marengs

Stor klem
                                                                                                                      

fredag 25. juni 2010

Yttergang



Tenkte jeg måtte lage et innlegg om disse gamle skattene. De er nok kanskje ikke verdt så mange kronene, men for meg er de svært verdifulle. Er ingen hemmelighet at jeg liker best gamle møbler og interiør med en historie og sjel. Disse er utskjært av pappa's gamleonkel, og har fulgt tunet her. De kommer nok aldri til å bli malt hvite - av meg iallefall. Motene kommer og går...disse skal få bli i sin originale stand (selv om jeg - påvirket av alle de flotte bloggene jeg leser hehe - elsker hvitt for tiden ).

Lysestaken var arvegods som min mann hadde med på flyttelasset, da vi flyttet sammen

Må nytte anledningen til å skryte av min driftige  ♥ mormor ♥ også !!! Hun vevde to gulvtepper til meg, da jeg flyttet for meg selv. Disse har fulgt med overalt der vi har bodd, og teppet på bildet er ett av dem!!



Nå er det heeeelg :-) Tid for å kose seg litt ekstra (som om ikke jeg koser meg heeeeele uka lang hehe :-) ).
Jeg er ingen kaffikjerring, men fikk smaken på iskaffe da jeg var i Kroatia for noen uker siden (rett før jeg startet bloggen faktisk). Kroatia har verdens beste melk (men den smaker ikke som norsk melk..). Isen var også helt fortreffelig!!! Kanskje derfor iskaffen var så god der.

Slik lager jeg iskaffe:
spruter sjokoladesaus inni glasset, rundt, i et mønster (for å dekorere litt, og for smaken).
Ca to kuler vaniljeis (diplom royal vanilje...mmm..favoritt)
Varm kaffe (gjerne espresso om du har, men vanlig er helt ok)
Slår kaffen over isen :-) Kaffen blir fort kald, isen blir mere rennende...mmmmm

Jeg drikker forresten helst koffeinfri kaffe på kvelden, dersom jeg vil ha et håp om noen timer med søvn. Tror jeg er hyperømfintlig for koffein hehe.

♥ ♥ ♥  Ha en flott fredagskveld !!! 
 

torsdag 24. juni 2010

(Gal-)skapet :-)






Mitt neste prosjekt. Dvs. - godt i gang. Men dette tok litt lengre tid enn planlagt. Har vasket, tatt ut hyller, skuffer og skapdører og smurt alt med ett strøk "antiparasitt" mot mått. Skroget har nå fått sitt tredje strøk, da dette ikke kan fryses. Det som kan fryses går i fryseren etter at det er pusset opp og har vært en liten stund (1 uke?) i romtemperatur (hvis ikke overlever kanskje eventuell mått, som ikke "antiparasitten" tar knekken på). Tar ingen unødige sjanser :-)
Ellers har min kjære mann slått ut fyllingene i dørene (her var det sett inn sponplater....usikker på hva som var opprinnelig). Skal sette inn klart glass der fyllingene var, og skapet skal ellers bli hvitt :-) De andre møblene jeg har pusset opp er litt mørkere brune (slik de opprinnelig var) enn dette skapet, men denne gangen trosser jeg mine tidligere prinsipper og maler hvitt :-) Det er også enklere og raskere enn å pusse ned, for så å beise.

Ellers fant jeg også en annen liten ting, som har fått komme "inni varmen" hehe. Nå har jeg faktisk så godt som tømt kjelleren i "gamlehuset" for gamle skatter.

Denne blir også hvit, med "slitt look" (mest trolig....selv om den har sin sjarm slik den er nå..)


                                                                                                         

onsdag 23. juni 2010

Gammel stol blir ny :-)














Denne stolen hadde vi i "gamlehuset" da jeg var liten. Den har alltid (så vidt jeg vet) vært lysblå. kom over den da jeg skulle hente det gamle vegg-skapet (som det fortsatt jobbes med) i kjelleren på "gamlehuset". Stolen  fikk en god vask, en omgang med "antiparasitt" (da den var måttspist), og litt maling. Hadde faktisk en skvett stående (fra da vi malte oppigjen badet i underetasjen), som traff bra med originalfargen.
Nå sliter jeg med å bestemme meg. Trolig blir den stående på rommet til minstemann. Men hvis jeg oppdager levende mått (stripet treborer), blir det utestol selv om været på disse kanter sjelden innbyr til uteliv. Men måtte bare "prøve" den et par plasser i hagen også :-)

Ha en flott jonsok-feiring  :-)
                                                                                                                  

tirsdag 22. juni 2010

Blått er flott



Det har gått mye i blått for tiden. Litt tilfeldig. Skal snart legge
ut bilder fra noen av mine prosjekter, når jeg har fått 
tatt bilder. Inntil videre viser jeg favoritt-koppen
min. Kjøpte to forleden. Skal få plass
i skapet som nå er helt klart til
maling :-)


                                                                                                                  
Related Posts with Thumbnails